Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φωτια Τωρα Σχινοσ : Twra Skhniko Kolasews Megalh Fwtia Sto Sxino Kaigontai Spitia Loutrakiblog : Πέμπτη, 20 μαϊος 2021 07:15.

Φωτια Τωρα Σχινοσ : Twra Skhniko Kolasews Megalh Fwtia Sto Sxino Kaigontai Spitia Loutrakiblog : Πέμπτη, 20 μαϊος 2021 07:15.. Ήμασταν από τις 2 τη νύχτα έξω και τωρα μας άφησαν να μπούμε στα σπίτια μας. Τα δεδομένα για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον σχίνο κορινθίας και πλέον μαίνεται. Δύσκολη προβλέπεται η νύχτα στα γεράνεια, λόγω της πυρκαγιάς που ξεκίνησε την τετάρτη από το σχίνο λουτρακίου, από καύση κλαδιών σε ελαιώνα. Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος. Μάχη με τις φλόγες δίνουν για δεύτερη μέρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις σε κορινθία και.

Αλεποχωρι γενικη γραμματεια πολιτικησ προστασιασ εκκενωση οικισμων φωτια κορινθια πυργκαγια πυροσβεσιτικη σχινοσ κορινθιασ φωτια στο σχινο φωτια στον σχινο κορινθιασ φωτια τωρα Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Στο σημείο της φωτιάς επιχειρούν 166 πυροσβέστες με 7. Μην ανάβετε υπαίθριες ψησταριές στα δάση ή σε χώρους που υπάρχουν ξερά χόρτα το καλοκαίρι. Πέμπτη, 20 μαϊος 2021 07:15.

Fwtia Twra Sxinos Korin8ia By8oylas Megara Alepoxwri 2 Netakias
Fwtia Twra Sxinos Korin8ia By8oylas Megara Alepoxwri 2 Netakias from netakias.files.wordpress.com
Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς. Δεν μπορούσαμε να ανασάνουμε από την κάπνα, η φωτιά είναι μεγάλη, μας βγάλανε από τα σπίτια μας, δεν βγήκαμε μόνοι μας. Βελτιωμένη κάπως, συγκριτικά με χθες το βράδυ, είναι η εικόνα της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται για δεύτερο 24ωρο στα γεράνεια ορη, σύμφωνα με τη Μάχη με τις φλόγες δίνουν για δεύτερη μέρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις σε κορινθία και. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή του αγίου βλάση σοφικού. Κάηκαν σπίτια στον σχίνο και στις βαμβακιές, ενώ έχουν εκκενωθεί οικισμοί στον σχίνο κορινθίας. Τα δεδομένα για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον σχίνο κορινθίας και πλέον μαίνεται.

Πλησιάζει σπίτια η μεγάλη φωτιά.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς. «θα είναι μία δύσκολη βραδιά», δήλωσε στην έκτακτη ενημέρωση για τη μεγάλη πυρκαγιά στον σχίνο κορινθίας ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς. Θλιβερές είναι οι εικόνες από την καταστροφή που προκάλεσε η μεγάλη πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο της κορινθίας και εξαπλώθηκε μέχρι τα μέγαρα. Ένα μαύρο τοπίο, καμένα χιλιάδες στρέμματα πευκοδάσους και σπίτια, καταγράφονται σε βίντεο από drone. Δεν μπορούσαμε να ανασάνουμε από την κάπνα, η φωτιά είναι μεγάλη, μας βγάλανε από τα σπίτια μας, δεν. Δεν μπορουσαν μεχρι τωρα και ανοιγει ο δρομοσ; Πληροφορίες, χάρτης και στοιχεία για τον σχίνο. Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Η φωτιά προχωράει προς το αλεποχώρι. Η φλόγες είναι κοντά σε οικισμό στο σημείο επιχειρούν δύο πυροσβεστικά οχήματα από την περαχώρα, καθώς και εθελοντές δασοπυροσβέστες. Στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι, ενώ ισχυρότατες δυνάμεις της πυροσβεστικής εκκενώνουν τα χωριά. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5.

Ήμασταν από τις 2 τη νύχτα έξω και τωρα μας άφησαν να μπούμε στα σπίτια μας. Μην καίτε σκουπίδια ή ξερά χόρτα και κλαδιά κατά τους θερινούς μήνες. Η φωτιά προχωράει προς το αλεποχώρι. Η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση απειλεί τον οικισμό ενώ σε μικρή σχετικά απόσταση υπάρχει δασική έκταση. Αλεποχωρι γενικη γραμματεια πολιτικησ προστασιασ εκκενωση οικισμων φωτια κορινθια πυργκαγια πυροσβεσιτικη σχινοσ κορινθιασ φωτια στο σχινο φωτια στον σχινο κορινθιασ φωτια τωρα

Dyskolh Nyxta Sthn Korin8ia Megalh Fwtia Kaiei Akoma Sto Sxino Ekkenw8hkan Oikismoi Kahkan Tria Ktismata Binteo Ellada Iefimerida Gr
Dyskolh Nyxta Sthn Korin8ia Megalh Fwtia Kaiei Akoma Sto Sxino Ekkenw8hkan Oikismoi Kahkan Tria Ktismata Binteo Ellada Iefimerida Gr from i.ytimg.com
Τα δεδομένα για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον σχίνο κορινθίας και πλέον μαίνεται στη δυτική αττική και στις. Θλιβερές είναι οι εικόνες από την καταστροφή που προκάλεσε η μεγάλη πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο της κορινθίας και εξαπλώθηκε μέχρι τα μέγαρα. Η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση απειλεί τον οικισμό ενώ σε μικρή σχετικά απόσταση υπάρχει δασική έκταση. Μιλώντας στον σκαϊ, ο δήμαρχος λουτρακίου τόνισε πως η φωτιά κατευθύνεται προς το αλεποχώρι ενώ τα πρώτα αεροπλάνα απογειώθηκαν για να συνδράμουν στη κατάσβεση. Η φωτιά προχωράει προς το αλεποχώρι. Την πυρόσβεση δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. Δείτε εικόνες και video από το πύρινο μέτωπο. Φωτιά σε δασική έκταση προκλήθηκε πριν από λίγα λεπτά στον σχίνο κορινθίας.

Τα δεδομένα για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον σχίνο κορινθίας και πλέον μαίνεται.

Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε εχθές το βράδυ στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, δίνουν οι πυροσβέστες. Δείτε εικόνες και video από το πύρινο μέτωπο. Βελτιωμένη κάπως, συγκριτικά με χθες το βράδυ, είναι η εικόνα της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται για δεύτερο 24ωρο στα γεράνεια ορη, σύμφωνα με τη Εφιαλτική ήταν η νύχτα στα γεράνεια όρη με την φωτιά να μαίνεται ανεξέλεγκτη, με σύμμαχο τους θυελλώδεις ανέμους που έφταναν ακόμη και τα 8 μποφόρ. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική έπειτα από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της παρασκευής (4/9), στις 02:50 στην περιοχή του. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Ήμασταν από τις 2 τη νύχτα έξω και τωρα μας άφησαν να μπούμε στα σπίτια μας. Ένα μαύρο τοπίο, καμένα χιλιάδες στρέμματα πευκοδάσους και σπίτια, καταγράφονται σε βίντεο από drone. Ήμασταν από τις 2 τη νύχτα έξω και τωρα μας άφησαν να μπούμε στα σπίτια μας. Αλεποχωρι γενικη γραμματεια πολιτικησ προστασιασ εκκενωση οικισμων φωτια κορινθια πυργκαγια πυροσβεσιτικη σχινοσ κορινθιασ φωτια στο σχινο φωτια στον σχινο κορινθιασ φωτια τωρα «θα είναι μία δύσκολη βραδιά», δήλωσε στην έκτακτη ενημέρωση για τη μεγάλη πυρκαγιά στον σχίνο κορινθίας ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς. Κάτοικοι μην κυκλοφορείτε στους δρόμους. Βοήθηστε στο έργο των αρχών (video) ακολουθήστε το loutrakiblog στα social media:

Πέμπτη, 20 μαϊος 2021 07:15. Μάχη με το χρόνο δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε από το βράδυ της τετάρτης και μαίνεται μέχρι και αυτή την ώρα ανεξέλεγκτη στην περιοχή του σχίνου, στο λουτράκι κορινθίας. Ήμασταν από τις 2 τη νύχτα έξω και τωρα μας άφησαν να μπούμε στα σπίτια μας. Κάηκαν σπίτια στον σχίνο και στις βαμβακιές, ενώ έχουν εκκενωθεί οικισμοί στον σχίνο κορινθίας. Τι συνιστά η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας.

Nikos Xardalias Gia Fwtia Ston Sxino Dinoyme Maxh Ypo Dyskoles Syn8hkes Healthweb Gr
Nikos Xardalias Gia Fwtia Ston Sxino Dinoyme Maxh Ypo Dyskoles Syn8hkes Healthweb Gr from www.healthweb.gr
Δεν μπορουσαν μεχρι τωρα και ανοιγει ο δρομοσ; «θα είναι μία δύσκολη βραδιά», δήλωσε στην έκτακτη ενημέρωση για τη μεγάλη πυρκαγιά στον σχίνο κορινθίας ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς. Τι συνιστά η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας. Μεγάλη φωτιά, που απειλεί σπίτια, μαίνεται σε δασική έκταση στον σχίνο κορινθίας. Δύσκολη αναμένεται η σημερινή μέρα, καθώς οι άνεμοι θα ενισχυθούν. Ένα μαύρο τοπίο, καμένα χιλιάδες στρέμματα πευκοδάσους και σπίτια, καταγράφονται σε βίντεο από drone. Επιπτώσεις στην ατμόσφαιρα της αττικής είχε η καταστροφική φωτιά που έκαιγε επί τέσσερις συνεχόμενες ημέρες στην κορινθία, καθώς εντοπίστηκαν έως και 15 φορές μεγαλύτερες συγκεντρώσεις λεπτών. Μιλώντας στον σκαϊ, ο δήμαρχος λουτρακίου τόνισε πως η φωτιά κατευθύνεται προς το αλεποχώρι ενώ τα πρώτα αεροπλάνα απογειώθηκαν για να συνδράμουν στη κατάσβεση.

Στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι, ενώ ισχυρότατες δυνάμεις της πυροσβεστικής εκκενώνουν τα χωριά.

Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε εχθές το βράδυ στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, δίνουν οι πυροσβέστες. Μάχη με το χρόνο δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε από το βράδυ της τετάρτης και μαίνεται μέχρι και αυτή την ώρα ανεξέλεγκτη στην περιοχή του σχίνου, στο λουτράκι κορινθίας. Μην ανάβετε υπαίθριες ψησταριές στα δάση ή σε χώρους που υπάρχουν ξερά χόρτα το καλοκαίρι. Μεγάλη φωτιά, που απειλεί σπίτια, μαίνεται σε δασική έκταση στον σχίνο κορινθίας. Δείτε εικόνες και video από το πύρινο μέτωπο. Πληροφορίες, χάρτης και στοιχεία για τον σχίνο. Η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση απειλεί τον οικισμό ενώ σε μικρή σχετικά απόσταση υπάρχει δασική έκταση. Η φλόγες είναι κοντά σε οικισμό στο σημείο επιχειρούν δύο πυροσβεστικά οχήματα από την περαχώρα, καθώς και εθελοντές δασοπυροσβέστες. Νέες εστίες φωτιάς και αναζωπυρώσεις στην κορινθία. Κάτοικοι μην κυκλοφορείτε στους δρόμους. Θλιβερές είναι οι εικόνες από την καταστροφή που προκάλεσε η μεγάλη πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο της κορινθίας και εξαπλώθηκε μέχρι τα μέγαρα. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Κάηκαν σπίτια στον σχίνο και στις βαμβακιές, ενώ έχουν εκκενωθεί οικισμοί στον σχίνο κορινθίας.